Nieuw Horsesdiy lid!

Hoii iedereen!

leuk dat jullie weer een bezoekje brengen aan de website en de moeite nemen om dit artikel te bekijken. Vandaag heb ik een bijzonder artikel voor jullie! Ik ga jullie namelijk voorstelle aan een nieuw HorsesDIY lid!

Nou dit is Blue Eye oftwel gewoon Blue. Blue heeft 2 blauwe ogen, voor het geval zijn naam dat nog niet duidelijk maakt haha. Blue is een appaloosa, maar doordat hij al wat ouder is, zijn die allemaal vervagd en is hij nu helemaal wit, met soms nog een vage vlek, heel bijzonder!

Blue is volgensmij 20 jaar oud maar gedraagd zich soms nog als een kleuter van 6. Ik (Julia) ken Blue al langere tijd maar verzorg hem nu dus ook! Super leuk dus.

Ik heb om te 2 weken een dressuur les met hem en het is de bedoeling dat we ooit ook nog gaan starten. Blue is een echte bomproof pony, en heel knuffelig. Hij is niet heel foto genique maar we gaan hem evengoed lekker gebruiken voor HorsesDIY! Er staat al een filmpje met Blue online, die kun je hieronder bekijken, evenals de Blue voorstel video!