VLOGGGGG!

Hoii!

Gisteren zijn ik, Danielle en Lucinde op wandeling geweest, hun op hun paarden & ik letterlijk wandelend, dus ernaast. De video moet nog verschijnen maar toch beginnen we maar vast met dit artikel :) . Veel lees&kijk plezier!

we beginnen goed met een selfie :P lekkere kwaliteit ook.

 

En op stap! Hier meerdere fotos achter elkaar.

Ondertussen al een tijdje opweg. Aan het begin was Hummer echt heel erg druk, maar later liep hij lekker ontspannen aan een los touwtje mee.

Inmiddels aangekomen bij een parkeerplaats met boomstammen, geen hond of auto in velden of wegen te zien, dus waagde Danielle een sprongetje met Duc. Goeeeeed!

En onze weg werd vervolgd, op naar het strandje! Hummer was hier inmiddels helemaal chill, liep braaf en rustig overal mee naartoe, in het water en weet ik veel. Alle paarden gingen lekker drinken in het heldere water en Danielle en Lucinde probeerden een rustig galopje. Ik knuffelde wat met Hummer en was een beetje aan het lopen en rennen, Danielle draafde soms wat rond en Lucinde ook :) en gezellig samen aan de rand van het water lopen! Ook begon de zon lekker te schijnen.

 

 

Zo dit was onze vlog in een artikel gepropt. Weinig tekst, veel foto's. Op HorsesDIY zal binnenkort de vlog ook verschijnen, wil je deze nou ook zien? Houd ons in de gaten!

Hopelijk tot ziens!

Dikke kusss, Julia, Danielle & de paardjes <3